field-1246620_1920

LLTB Jaarcongres wordt familiefeest!

21-07-2014
Het is het VN-Jaar van het agrarisch familiebedrijf en dat gaan we vieren! Het LLTB Jaarcongres 2014 wordt een op en top gezellig familiefeest van, voor en door leden.
Noteer daarom donderdag 20 november vanaf 13.30 uur alvast in uw agenda.

De locatie is dit keer niet de Oranjerie, maar Het Forum in Roermond, tegenover het sportcentrum Dennenmarken. Die zaal is speciaal gekozen omdat we daar de grootste oppervlakte hebben om met lange tafels ook echt een familiesfeer te creëren. De aankleding van de zaal gebeurt door LLTB-leden.

Inmiddels is ook een heuse ceremoniemeester aangezocht: de bekende Limburgse buuttekampioen Hub Stassen uit Voerendaal. Hij zal tijdens het Jaarcongres 2014 van de LLTB fungeren als spreekstalmeester. Met creaties als de wielrenner, de badmeester, de begrafenisondernemer en de chirurg heeft hij in korte tijd een vaste plaats veroverd in de absolute top van het Limburgse buuttereednen. In 2009 werd hij Nederlands kampioen. Ook is Hub een veelgevraagde presentator voor artiestengala’s, carnavalszittingen, recepties en productpresentaties.

En bij een familiefeest horen ook anekdotes, sketches, zang, dans of een muziekstukje. Bij deze dan ook de oproep aan alle LLTB-leden: heeft u een optreden in gedachten, alleen of met een groepje collega’s, laat het ons weten! Ook als u zelf geen voordracht wil doen maar wel een mooie anekdote of een komische gebeurtenis weet, tip ons dan. Hub weet er wel raad mee!

De komende periode gaan we het programma verder invullen, samen met een klankbordgroepje uit LLTB en LAJK. We houden u op de hoogte!

U kunt hieronder een optreden en/of een anekdote aanmelden.
Voedsel

Pagina delen